Produktiv dag!

Hejsan bloggen! 
Igår kväll satte jag mig ner och skrev en evighetslång att göra lista. Den måste inte vara klar i helgen. Men gärna till slutet av nästa helg. Hann med iallafall 6st punkter idag på listan. Så känner mig nöjd! Plus att jag gjorde massa utanför den också, som att plocka bort pulkorna. 

(null)

Började dagen med att titta på lite film med Lilleman i sängen innan vi klev upp. Blivit av en rutin på morgonen på helgerna. Då robotdammsugaren går på städschema så väntar vi tills den är klar innan vi går upp. Om vi vaknar innan den är färdig. 

Sen drog vi iväg lite spontant på motorträff här i byn. Pappa var där med sin finbil. Ludde blev så glad att få träffa morfar! Sen käkade vi lunch när vi kom hem och efter det körde jag Theo och hans kusin Lina till Sunnansjö där de gick äggjakt. Jag och Ludde höll oss ute på gården när vi kom hem och grejade. 

(null)

Sen har dagen rullat på efter det. Vid 19:30 sov alla utom jag i huset. Theo ska åka lastbil med Johan imorgon så de la sig tidigt. Jag passade då på att rensa Ludvigs hyllor här uppe. Fick undan det i de vita korgarna. Det ska ner till hans rum. Ändå så är det nästan knökfullt iallafall. Jisses. Men tänk sen va tomt det kommer vara i framtiden när han leker nere på sitt rum, galet! 

Nu ska jag strax krypa till kojs. Ska fortsätta beta av listan imorgon också! 

RSS 2.0