Mindre bra tisdag..

Hejsan bloggen! 
Så var det tisdag, haft en mindre bra dag faktiskt. Var låg nästintill hela natten så varit så matt i kroppen hela dagen. Så har sockret betett sig precis som det vill under dagen dessutom, inte snällt med andra ord. 

Så fick Ludvig en allergisk reaktion imorse, men det gick tillbaka så han var på dagis hela dagen. Vid hämtningen så sa dom dock att han varit lite hängig idag, inte ätit som han brukar eller så. Vi åkte hem och det blev full rulle på grabbarna här hemma så tänkte att det var väl ingen fara, jo tjena. Tjugo över sex då gav jag upp och la honom, då var han dessutom stekhet så tog tempen på honom. 39,5 i feber. Så blir VAB imorgon. 

(null)

Satte mig ner här på kvällen med datorn och Theos otroligt snygga musmatta och tänkte jobba lite, tji fick jag på den. Suck. Att få Word till den här datorn var lättare sagt än gjort. Så imorgon blir det nog en vända till jobbet och hämta jobbdatorn så jag får något gjort även fast jag är hemma om vi nu blir hemma fler dagar. Märks ju, han kan ju vakna imorgon och vara feberfri - en får väl hoppas? 

Blodsocker i skrivande stund: 10,8mmol/L. 
Vet dock inte om jag törs korrigera det i och med att jag gjorde samma igår och då blev låg nästan hela natten.. får fundera. 

RSS 2.0