September i min BuJo!

Hejsan bloggen! 
Så var det dags för ännu ett månadsuppslag i min bullet journal. Den börjar lida mot sitt slut, dags att bege mig in till stan någon dag och köpa nästa. Pirrigt! 

(null)

Tog inspiration av en YouTuber denna månaden. Alltså så simpelt men ändå så gulligt! Väldans nöjd! Kunde tagit en lite mörkare grå (vilket jag råkade göra i nästa uppslag) och mörkare grön, men men! 

(null)

Här råkade jag förväxla de grå pennorna. Ajsing! Men det gör inte så mycket, de funkar ändå. Gjorde en annorlunda layout för att vara jag för månaden. 

(null)

Kör stenhårt på denna, överväger att kanske backa tillbaka till boxar och något tema på humör och vanor, men måste komma på rätt tema överlag då för månaden! Haha 

(null)

Avslutar som alltid med matlogg. Väldans nöjd! Mindre än 100 sidor kvar som sagt och varje månad är ca 20 sidor för mig, så denna kommer räcka till december, men man kan ju alltid förbereda sig ändå med en ny redan nu! Beroende på vilka färger som finns på bokhandeln. Annars avvaktar jag. 

Nu ska jag snart slänga in handduken, Ludvig har blivit sjuk så står VAB på schemat imorgon, men han sover dåligt och vaknar tidigt så lär ändå komma i säng i tid. 

RSS 2.0