Vecka 19!

Hejsan bloggen! 
Veckorna springer förbi helt plötsligt, jag har hittills tyckt att det går så sakta men så sa det bara poff! Så var vi i en ny vecka. Det är lite galet ändå. 

Så vecka 19 då, den senaste veckan har jag varit mer sjuk än frisk så jag vet inte riktigt vilka symtomer som hör till vad, men huvudvärken sitter i. I måndags hade jag den värsta någonsin! Migränliknande, kunde inte ens öppna ögonen. Det var hemskt! 

(null)

Diabetesen bråkar väl precis som den gjort hela tiden, det är nog det jobbigaste med hela situationen. Det går inte en dag utan stress över sockret. Jag kämpar på! 

Nästa vecka på tisdag är det dags för ultraljud, jag är så spänd och förväntansfull! Känns nästan som om det blir första gången vi ser bubblan! Även om jag sett bubblan fyra gånger redan. Men det känns ändå som att det är en milstolpe även det, att man får se att bubblan mår bra och växer. Även fast jag känt hur de bubblar runt för fullt i magen nu senaste veckan så blir jag ändå smått nojig att det bara är inbillning. Så för att lugna inbillningen helt enkelt. Att veta att det faktiskt är bubblan som rumlar runt där inne! 

Illamåendet lever kvar, men fortfarande inga kräkningar vilket är så galet skönt! 

Magen börjar bli i vägen, inte för att jag tycker att det syns alls än att jag är gravid så är den ändå i vägen. Aldrig varit en smal människa men tidigare har magen "anpassat" sig efter situationen, nu gör den inte det längre. Nu är den där! I vägen när man böjer sig, eller ska ta på skor, eller resa sig. Men som sagt så syns det inte riktigt, den e bara hård nu för tiden och inte mjuk som tidigare! 

Jag ska försöka att bli bättre på att blogga vardags grejer igen, men tiden rinner iväg så fort! Känns som att jag gör inte mycket annat än att jobba och sova just nu. Men livet är väl så ibland också? 

RSS 2.0