Semester!

Hejsan bloggen! 
Igår gjorde jag min första semesterdag, dock jobbade jag bara måndag förra veckan men blev superduper förkyld efter ett tag på jobbet där så de va bara att åka hem. Gjorde ett covid-test och det var negativt så helt enkelt vanlig förkylning. Hur tusan man nu blir förkyld mitt i strålande solsken? 

Men igår kickade jag igång semestern med ungarna, Theo och Ludvig slängde flygplan, Tindra drog på cykeltur med sin mormor och följde sedan med henne hem och sov över. 

(null)

Idag var väl lite smått en repris av gårdagen. Grabbarna slängde flygplan igen, badade i Luddes pool och lekte med nya vattenspridaren. Sen åkte vi till min mamma och pappa och badade i sjön och käkade glass. Väl hemma avslutade vi dagen med tacos, sen kom Tindra hem igen. Hon åt tacos hon också medans Ludvig badade balja för att få undan all smuts efter dagen. 

Nu sover mini sött i sin säng, han har för övrigt bytt till växasäng nu! Stora killen! De stora barnen är på varsitt rum och grejar. Dagen börjar gå mot sitt slut här hemma. 

(null)

Men det är väl inte en semester eller ledighet utan att jag är ute och gör trädgårdsarbete? Nej trodde inte ni trodde det heller! Idag har jag grävt fram en gammal rabatt och planterat i en väldigt ledsen rosbuske samt en blomma. Som just nu är en grön boll men det är många nya skott påväg! 

RSS 2.0