Heja mig!

Hejsan bloggen! 
Alltså vad hände där? Sist jag skrev gnällde jag på att det "var så länge sedan" jag skrev något, när det hade gått 9 dagar sedan förra inlägget. Nu har det gått exakt två månader sedan sist, orutinerat. 

Vad har hänt under dessa månader då? En hiskeligt massa saker! Varför har jag slutat blogga? Tja kanske för att de hänt en massa saker.. vad vet jag? Ingenting negativt dock vad jag kan minnas, men det har varit mycket. Johan har börjat jobba ute i veckorna så jag är ensam kapten på den här skutan på veckodagarna vilket har varit en hel del att rodda med själv faktiskt. Men det går! Jag är fan bra alltså! 

(null)

Om exakt två veckor blir Ludvig ett år, men va!? Vart tog tiden vägen? Han lär sig så mycket nu, lossnat massor! Lärt sig high five, och tröttnat. Lärt sig klappa händerna, och tröttnat. Lärt sig vissla, har inte lärt sig att det heter just vissla dock. Börjat på allergimedicin för sina allergier. Osv. 

Jag har dessutom varit på första föräldramötet på förskolan där Ludvig kommer spendera sina dagar från och med i höst, då jag också kommer börja jobba igen. Tillbaka på jobbet efter sommaren, yes! 

Dåligt bloggat, duktigt levt. 
Heja mig! 

RSS 2.0