Nu är det dags!

Hejsan bloggen! 
Hoppas att allt är bra med er, här är de tröttmössa på idag tror jag. Varit vaken ett tag nu, Ludvig ville ha frukost väldigt tidigt idag. Denna mami kunde inte somna om efter det, men är samtidigt så sjukt trött. Livet. 

(null)

I måndags kom första lasset med julklappar i brevlådan, så slog in dessa med en gång så det var gjort. Skönt senare närmare jul att de faktiskt redan är redo för att bara hoppa in under granen. Istället för att jag (som alltid annars) slår in paketen natten till julafton. Ute i god tid för en gångs skull! Heja mig! 

Men vad ska jag göra nu då? Johan sover då han är hemma sjuk, Ludvig somnade om och behöver inte kliva upp före nio, vi ska vara vid BVC klockan 10 idag, ska bli så sjukt spännande att se hur mycket han växt sedan sist! Imorgon blir dessutom pluppen 4 månader gamla. Hur galet! Så imorgon får han börja smaka mat, lätt han ska få smaska på potatis imorgon! 

Vi får väl se, är Johan fortfarande sjuk kommer det väl bilder bara. Men är han frisk och på jobbet blir de nog en liten vlogg kan jag tro..? Hmm vi får se åt vilket håll det lutar senare idag. 

RSS 2.0