Julfirande!

Hejsan bloggen!
Så har det hunnit gått ett gäng med dagar igen, måste bli lite bättre på detta än en gång. Det hinner hända så sjukt mycket när man missar några dagar på bloggen. Som att vi inte var till BVC den 19 då Johan fick magsjuka natten till då, så vi stannade hemma. Sedan firade vi julafton med mamma och pappa och min bror. Juldagen blev det "riktiga" julfirandet, då hämtade vi T&T och åt lunch vid mamma och pappa. Öppnade julklappar och träffade tomten! 

(null)

Ludvig är ju så fasligt blyg just nu, speciellt för nya människor. Men tomten skrattade han gott till! Tokfrans! Sedan så åkte vi hem hit till oss och väl här firade vi jul med barnens farmor, samt att deras faster och lillkusin var med också! Jättetrevligt! 

(null)

Som ni kanske kan ana på bilden så har Ludvig numer dregglisar, för han dreglar något så sjukt mycket! Byter flera gånger om dagen då de blir så blöta att de glänser. Så rent logiskt faktiskt så såg vi igår att han är röd på ett ställe i underkäken. Första tanden är påväg! Hur galet! 

Lika det faktum att Ludvig i tisdags blev 6 månader gammal, vart fanken tar tiden vägen!? Han är helt plötsligt så mycket mer "vaken" än tidigare, är med mer. Vill sitta eller stå i knät, skrattar tjoar och skriker eller pratar en massa! Så otroligt roligt att det börjat lossna nu! Heja heja! 

Just nu ligger jag här i sängen med en Johan snarkandes bredvid mig samt en Ludvig snarkandes i sin säng på andra sidan om mig. T&T är hos sin mamma ett par dagar nu men kommer hit troligtvis på söndag. Så ska vi fira nyår. Vad fort det gått! 

RSS 2.0